René Elvers Vleeswaren biedt een breed assortiment van kwaliteitsproducten gericht op de foodsector. Onze klantenkring bestaat onder andere uit slagerijen, groentewinkels, kantines, cateringbedrijven, supermarkten, onderwijsinstellingen, groothandels en de horeca. Een deel van ons van ons assortiment wordt in eigen huis geproduceerd in ons productiebedrijf in Nijmegen onder het label ‘Belvedere’.

Vleeswaren

Ons assortiment aan vleeswaren zijn afkomstig uit Nederland, Italië, Spanje, België en Duitsland. Verschillende soorten vlees die in onze eigen vleeswarenproductie worden verwerkt, zijn al vele malen bekroond.

Lees meer

Vers vlees

Wij portioneren en bewerken alle soorten vers vlees naar uw wensen en behoeften. U kunt bij ons terecht voor o.a. rund-, kalfs-, varkens- en lamsvlees.

Lees meer

Salades en sauzen

Wij produceren een breed assortiment aan salades. Denk hierbij aan rundvleessalades, maaltijdsalades en rauwkostsalades.

Lees meer

Kaas

Wij verkopen kaas uit alle windstreken in Nederland, maar ook hebben wij een breed assortiment aan buitenlandse kazen. Alles in verschillende soorten en maten.

Lees meer

Barbecue

Bij ons vindt u alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue. Geef de bestelling door en alles wordt voor u geregeld!

Lees meer

Brood en bladerdeeg

Wij bieden u een breed assortiment aan brood- en bladerdeegproducten met de hoogste kwaliteit.

Lees meer

Maaltijden en maaltijdcomponenten

Wij hebben een breed assortiment aan kant-en-klare-maaltijden. Hollandse stamppotten, Oosterse gerechten, soepen, salades, rauwkosten en vleesgerechten.

Lees meer

Tapas en noten

Van naturel olijven tot gevulde pepers en van pijnboompitten tot notenmixen. Ons tapas- en notenassortiment is breed. We kunnen u alles aanbieden.

Lees meer

Zuivel en eieren

Wij bieden op het gebied van zuivel houdbare melk, toetjes, kwark, slagroom en kookroom. Ook hebben wij eieren in diverse maten en verpakkingen. Gekookt, gepeld of ei-preparaten. U vindt het bij ons!

Lees meer

Marinades, kruiden en specerijen

Ons aanbod van marinades, kruiden en specerijen komen uit elk deel van de wereld. We verkopen verschillende bekende merken zoals bijvoorbeeld Verstegen.

Lees meer

Oliën en vetten

Om te bakken of om te frituren bieden wij u verschillende oliën en vetten voor uw salade of bijvoorbeeld voor uw vlees.

Lees meer

Verpakkingen en disposables

Wilt u uw versproducten presenteren, serveren, vervoeren of bewaren? Wij bieden u de juiste producten!

Lees meer